Get home · plåt · tätskikt · pool
070 - 740 37 64
Offertförfrågan

GET Home

Om oss

Vi på Get home är företaget med fokus på kunden. Vårat mål är att ständigt vidarutveckla oss på kundskap inom tätskikt, så vi på Get Home ska kunna leverera 100% kvalité. Get Home jobbar ständigt med att utbilda våra takmontörer. Vi ser yrkesstolheten och servicen som en viktig del av vår organisation. Vår filosofi är att alltid leverera kvalité och att våra kunder ska känna sig stolta över att ha anlitat oss.

Get Home vänder sig till privat personer, kommuner och även företag i Sverige. Själva finns vi lokaliserade på Ekerö, ett ställe där naturen präglar vår omgivning. Det är just därför vi försöker vara företaget med fokus på miljön.Vi levererar och monterar i hela Sverige med Stockholm som utgångspunkt. Våra kunniga medarbetare är med från leverans till montering för att vi ska kunna säkerställa kvalitén från början till slut.

kort om oss

Get Home grundades för lite över 4 år sedan och vi har sedan starten varit fullbelagda med jobb. Under verksamhetenes korta, men högst intensiva, livstid har vi gått från att vara en ren takentreprenad till att utvecklat verksamheten och erbjuder idag även våra kunder jobb inom plåt och platssvetsade liners i pooler.

2014

en framgång startade

För ca 4 år sedan grundades GetHome Ekerö av Jacob Johansson. En herre med sina rötter från Småland och en uppväxt där farsan jobbade inom bygg.

2015

en stålknapp kom in

Kort efter att verksamheten slog upp sina dörrar kom Andreas Stålknapp in i firman och med goda kunskaper inom platssvetsad liner vidgade vi verksamheten och blev förutom att vara specialister på tak även proffs på att leverera platssvetsade liner i pooler till våra kunder.

2017

förvärv av plåtföretag

Under en tid lämnade vi rötterna i Ekerö där vi en gång startade firman och hamnade i Huddinge istället. Tiden där blev kortvarig och hemlängtan för stor men vi hann med att vidga verksamheten genom förvärv att etablerat plåtföretag.

2018

inflytt i nya, fräscha lokaler

Att ha verksamheten i Huddinge varade cirka ett år innan vi hittade tillbaka till där vi hör hemma, i underbara Ekerö kommun. Idag utgår vi från nya fräscha lokaler i Skå och täcker hela Stockholm med omnejd. Vi ser starkt på framtiden och våra mål är klara och raka.