Get home · plåt · tätskikt · pool
070 - 740 37 64
Offertförfrågan

GET Home

Om oss

Vi på Get home är företaget med fokus på kunden. Vårat mål är att ständigt vidarutveckla oss på kundskap inom tätskikt, så vi på Get Home ska kunna leverera 100% kvalité. Get Home jobbar ständigt med att utbilda våra takmontörer. Vi ser yrkesstolheten och servicen som en viktig del av vår organisation. Vår filosofi är att alltid leverera kvalité och att våra kunder ska känna sig stolta över att ha anlitat oss.

Get Home vänder sig till privat personer, kommuner och även företag i Sverige. Vi jobbar målinriktat med fokus på miljön. Vi levererar och monterar i hela Sverige med Stockholm som utgångspunkt. Våra kunniga medarbetare är med från leverans till montering för att vi ska kunna säkerställa kvalitén från början till slut.

kort om oss

Get Home grundades 2014 och vi har sedan starten varit fullbelagda med jobb. Under verksamhetenes korta, men högst intensiva, livstid har vi gått från att vara en ren takentreprenad till att utvecklat verksamheten och erbjuder idag även våra kunder jobb inom plåt och platssvetsade liners i pooler.

2014

en framgång startade

År 2014 grundades Get Home Ekerö AB av Jacob Johansson. En herre med sina rötter från Småland och en uppväxt där farsan drev företag inom bygg.

2017

Plåtavdelning

Slutet av 2016 så köptes plåtmaskiner in för att kunna erbjuda kunder en helhetslösning för takbyten.

2018

inflytt i nya, fräscha lokaler

Verksamheten flyttades till nya lokaler ute på Ekerö där vi nu utgår från med vår dagliga verksamhet.

2020

delägarskap

Get Home blir delägare i ett takbolag och expansionen till Norrköping och Västervik blir ett faktum. Vi kan med stolthet säga att vår täckningsgrad är Västervik-Jönköping-Mälardalen.