Get home · plåt · tätskikt · pool
070 - 740 37 64
Offertförfrågan

Tak- Plåt och pooltjänster.

Get Home är specialister inom Takentrenad och platssvetsade liners i pooler. Vi har många års erfarenhet av de branscher vi jobbar inom och kan lämna goda referenser på de jobb vi utfört.
Nedan finner du hur en process med oss går till och inom vilka områden vi är specialister.

1. kontakt

Kontakta oss via mail eller telefon för ett personligt möte och rådgivning kring det jobb du önskar få utfört.

3.projekt

Vi strävar alltid efter att nå de mål vi satt upp från början. Vår långa erfarenhet från allt vi gjort sedan tidigare ger oss en god chans att nå det vi kommit överens om.

2. Möte och offert

Väl på plats så gör vi en uppskattning på det jobb som önskas och vi gör en grundlig genomgång både hur jobbet kommer gå till, samt ungefärlig tidsplan. Efter det skickas en offert till kund.

4. garantier

När jobbat är slutfört har vi slutbesiktning tillsammans med våra kunder och när vi båda är överens om att allt är utfört enligt plan så är vi nöjda. Garanti är en självklarhet från vår sida och olika tider gäller bereonde på vilken tjänst vi utfört.

Takentreprenad

Get Home utför alla typer av takentreprenader, såväl nyproduktion som reparationer, takrenoveringar och omläggningar av tak, allt från små garagetak till stora industritak.

Gröna tak & innergårdar

Intresset för att anlägga sedumtak har ökat starkt de senaste åren och är en effektiv metod för att förbättra stadsmiljön. Vi på Get home tak monterar sedummattor på tak som är odlade i Sverige.

Plåtslageri

Vår plåtslageri avdelning utför allt inom plåt. Med vår goda kompetens är inget omöjligt. Vi utför allt från fönsterbleck till stora plåtentreprenader.

Pool Liner svetsning

Är ni i pool tankar tveka inte på att höra av er till oss för att få den bästa möjliga hjälp i ert val med poolliner.

Taksäkerhet

Nu erbjuder vi även taksäkerhet som tjänst.

Vi kan även hjälpa dig med följande

Service avtal

Att ta hand om sitt tak på rätt sätt kan göra livslängden för ditt tak blir längre och framförallt behöver ni inte oroa er för oförutsedda problem. Kontakta oss för att få veta mera.

Brandgasluckor

Vi utför service samt byter ut brandgasventilationer på era tak. Kontakta någon så berättar vi mera.

trygghet

Vår långa erfarenhet och många utförda jobb är en trygghet både för oss själva och för dig som kund. Du kan känna dig trygg i att vi vet vad vi gör och är proffs på våra tjänster. Get Home har hängavtal med Byggföretagen och är medlemmar i TIB.

Utvalda referensprojekt